Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Mauss Star Company S.R.L., va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

- Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

- S.C. Mauss Star Company S.R.L, poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Garantia

Produsele cumparate prin intermediul site-ului juckarii.ro beneficiaza de garantia obisnuita (conform normelor legale in vigoare) pentru fiecare produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie. Transportul produselor, in temenul de garantie, de la client la furnizor va fi suportat de la S.C. Mauss Star Company S.R.L., prin intermediului curierului/curierilor agreati de S.C. Mauss Star Company S.R.L.

- Costul transportului produselor de la S.C. Mauss Star Company S.R.L. catre client si de la client catre S.C. Mauss Star Company S.R.L. (exceptie cazurile ce intra sub incidenta garantiei), revine in responsabilitatea clientului, pentru comenzi pana la 300 lei. Pentru comenzi mai mari de 300 lei costul transportului de la S.C. Mauss Star Company S.R.L la client este suportat de S.C. Mauss Star Company S.R.L.

Pentru orice detalii, neintelegeri va rugam sa ne contactati: 0741.255.796, contact@juckarii.ro