Cum cumpar

1.    Comanda prin intermediul site-ului in 3 pasi simpli:
Pasul 1. Creaza-ti un cont folosind modulul "deschide cont" din partea superioara a paginii.
Pasul 2. Adaugarea la cos a produsului / produselor.
Dupa ce ai hotarat ce vrei sa cumperi - click pe butonul "cumpara" dupa care vei intra in cosul tau virtual unde poti selecta nr. de bucati dorit, dupa care apesi butonul "aplica modificarile". Daca vrei sa mai adaugi si alte produse in cos apasa butonul “continua cumparaturile” care te va intoarce la lista cu produse. Dupa ce te-ai hotarat asupra comenzii apasa butonul "comanda ferma" care te va duce la pagina in care poti alege modalitatea de livrare si plata.

Pasul 3. Apasa butonul "Trimit Comanda" si gata, in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din reprezentantii de vanzari.

2.     Comanda Rapida.
Dupa adaugarea produselor la cos in partea de jos vei gasi modulul "comanda rapida". Completeaza campurile si apasa butonul "trimite", in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din operatorii nostri.


3.    Comanda prin e-mail
Este tot o comanda online, insa ocoleste folosirea cosului de cumparaturi. Poti sa apelezi la aceasta metoda daca ti se pare mai comoda. Daca optezi pentru comanda prin e-mail asigura-te ca ne-ai comunicat ce produse doresti si in ce cantitati, datele de contact, adresele corecte de facturare si de livrare si modalitatea de plata. Noi te vom contacta telefonic pentru confirmarea informatiilor si ulterior vom procesa comanda.
Foloseste pentru comenzi adresa de email contact@juckarii.ro

4.    Comanda telefonica
Poti sa ne contactezi telefonic pentru a ne spune ce produse doresti sa cumperi, in ce cantitate si in ce conditii (livrare si plata)
Daca optezi totusi pentru comanda telefonica ne poti gasi la telefon: 0741.255.796
Este necesar si in acest caz sa ne comunici ce produse doresti si in ce cantitati, datele de contact, adresele corecte de facturare si de livrare si modalitatea de plata.