Kendama Play Pro Series (Kendama Europe)

 

Originile jocului sunt contestate. Se pare ca ar fi existat o varianta in Franta, undeva in secolul 16, asemanatoare ca structura cu cea din ziua de azi. In general, este acceptat ca Kendama dateaza de la finele secolului al 17- lea sau inceputul secolului al 18-lea. In Japonia Kendama a sosit prin intermediul Silk Road (Drumul matasii) dupa j...

 

Originile jocului sunt contestate. Se pare ca ar fi existat o varianta in Franta, undeva in secolul 16, asemanatoare ca structura cu cea din ziua de azi. In general, este acceptat ca Kendama dateaza de la finele secolului al 17- lea sau inceputul secolului al 18-lea. In Japonia Kendama a sosit prin intermediul Silk Road (Drumul matasii) dupa jumatatea secolului al 19-lea. Hiroshima este considerat locul de nastere al Kendama moderna. Alte surse plaseaza Kendama in Japonia mult mai devreme. Se pare ca facea parte din tehnicile de pregatire ale samuraiilor, corpul de lemn al jucariei imprumutand din caracteristicile manerului legendarelor sabii ale acestora. 

Prinicipiul jucariei este sa prinzi bila in una din cupele kenului sau in tepusa. Jocul devine foarte complex odata cu exersarea trick-urilor.

Mai multe

Kendama Play Pro Series (Kendama Europe) 9 produse.

Arata 1 - 9 din 9 produse
Arata 1 - 9 din 9 produse